Flowbrix

Neohodnotené
Objednávka u obchodného zástupcu
Položka bola vypredaná…

Fungicídny prípravok proti plesni viniča (peronospóra), kôrovitým nekrózam, listovým škvrnitostiam a bakteriózam.

šetrný prípravok  uvedený v zozname pre šetrné hospodárstvo

Detailné informácie

Podrobný popis

etiketa k stiahnutiu

Pôsobenie:

  • Kontaktný fungicíd inhibuje klíčenie spór patogénu na povrchu ošetrených častí rastlín.
  • Vysoká účinnosť aj pri relatívne malého množstva prípravku je zaistená vysokým podielom mimoriadne jemných častíc spolu s vysoko efektívnymi zmáčadlami a dispergantmi v tekutej formulácii.
  • Prípravok vykazuje vedľajšiu účinnosť na červenú hnilobu viniča, čiernu škvrnitosť viniča a čiernu hnilobu viniča.
  • Priaznivo pôsobí na vyzrievanie rastlinných pletív, čím dochádza ku zvýšeniu odolnosti rastlín k poškodeniu biotickými a abiotickými vplyvmi.

Odporúčané dávkovanie:

Plodina

Škodlivý organizmus

Dávka

OL

 

Vinič

peronospóra viniča 1,25-3 l 21 preventívne
Zemiaky pleseň zemiaková 2,5 l/ha 14 preventívne

Slivka

deformácia plodov

2-4 l
(0,4%)

AT

Jadroviny, marhuľa

nekrózy kôry

1,75-3,5 l
(0,35%)

AT

Tekvicovitá zelenina pleseň uhorková 2,6 l/ha 3 s jedlou šupkou,
preventívne
Jahoda pleseň sivá, biela škvrnitosť listov 2,5 l/ha 3 aplikácia max. 3x
Špargľa hrdza špargle 2,5l/ha 0 aplikácia max. 3x

 

Množstvo aplikačnej kvapaliny podľa stavu porastu 300 – 1000 (2000) l/ha.

Možná opakovaná aplikácia, vždy preventívne.

Pre úspešné dávkovanie kontaktujte Biocont

 

Skladovateľnosť: 2 roky

Miešateľnosť: Je možné miešať zásaditými pomocnými prostriedkami (AquaVitrin K, VitiSan), s prípravkami na báze Bacillus thuringiensis a prípravkom NeemAzal –T/S.

Dodatočné parametre

Kategória: Biologické produkty pre profesionálných pestovateľov
Podkategórie: Ochrana proti chorobám
Choroba: pleseň viniča (peronospóra), pleseň zemiaková, bakteriálna hniloba, pleseň uhorky, puchrovitosť, kučeravosť, kôrové nekrózy
Plodina: vinič, jahoda, špargľa, zemiaky
Balenie: 1 l, 5 l, 20 l
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: